Safranbolu'da lokum seçiminde hangi unsurların sizin için daha önemli olduğunu merak ediyorum. Lezzet ve kaliteden mi, yoksa çeşitlilikten mi daha çok etkileniyorsunuz? Hangi lokumcuya gitmeyi düşünüyorsunuz? Hüseyin Efendi Lokumcusu'nun gül lokumu ya da KÖroğlu Lokumcusu'nun zengin çeşitleri hakkında duygularınız neler? Bu lokumların tadını deneyimlemek için en çok neyi önceliklendiriyorsunuz?
Safranbolu'da lokum seçiminde hangi unsurların sizin için daha önemli olduğunu merak ediyorum. Lezzet ve kaliteden mi, yoksa çeşitlilikten mi daha çok etkileniyorsunuz? Hangi lokumcuya gitmeyi düşünüyorsunuz? Hüseyin Efendi Lokumcusu'nun gül lokumu ya da KÖroğlu Lokumcusu'nun zengin çeşitleri hakkında duygularınız neler? Bu lokumların tadını deneyimlemek için en çok neyi önceliklendiriyorsunuz?
Cevap yaz