Safranlı bademli pilav yapmayı düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen hangi aşama oldu? Özellikle pirinç hazırlığına dair yaptığınız işlemler konusunda ne kadar süre bekletiyorsunuz? Safranın rengini ve aromasını artırmak için o özel işlemi nasıl yapıyorsunuz? Pilav pişirme aşamasında en çok hangi adımda dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, bademleri kavururken ne kadar yağ kullanıyorsunuz? Servis önerilerinde, misafirlerinize sunarken farklı bir dokunuş eklemeyi planlıyor musunuz?
Safranlı bademli pilav yapmayı düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen hangi aşama oldu? Özellikle pirinç hazırlığına dair yaptığınız işlemler konusunda ne kadar süre bekletiyorsunuz? Safranın rengini ve aromasını artırmak için o özel işlemi nasıl yapıyorsunuz? Pilav pişirme aşamasında en çok hangi adımda dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, bademleri kavururken ne kadar yağ kullanıyorsunuz? Servis önerilerinde, misafirlerinize sunarken farklı bir dokunuş eklemeyi planlıyor musunuz?
Cevap yaz