Bu safraansız zerde tarifini denemek harika bir fikir gibi görünüyor! Özellikle yaz aylarında soğuk servis edilmesi, misafirler için ferahlatıcı bir ikram sağlayabilir. Pirinçlerin önceden ıslatılması, lezzetini artıracak gibi. Gül suyu ve vanilin eklenmesi de aromayı zenginleştirir. Peki, bu tatlının sunumunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Üzerini çam fıstığı veya bademle süslemek, gerçekten hoş bir dokunuş olacaktır. Aynı zamanda, farklı pirinç çeşitleri denemek de ilginç bir lezzet deneyimi sunabilir. Bu tarifle ilgili başka ipuçlarınız var mı?
Bu safraansız zerde tarifini denemek harika bir fikir gibi görünüyor! Özellikle yaz aylarında soğuk servis edilmesi, misafirler için ferahlatıcı bir ikram sağlayabilir. Pirinçlerin önceden ıslatılması, lezzetini artıracak gibi. Gül suyu ve vanilin eklenmesi de aromayı zenginleştirir. Peki, bu tatlının sunumunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Üzerini çam fıstığı veya bademle süslemek, gerçekten hoş bir dokunuş olacaktır. Aynı zamanda, farklı pirinç çeşitleri denemek de ilginç bir lezzet deneyimi sunabilir. Bu tarifle ilgili başka ipuçlarınız var mı?
Cevap yaz